fbpx

Участия в медиите

радио Фокус, Човекът на фокус

Имах проблем с договаряне на цената за услугите ми. Всеки път, когато говорех за пари се чувствах нервна и притеснена. След 3 индивидуални срещи с Пламена Гетова, реших този проблем. Това ми помогна да предоговоря заплащането си с досегашните ми клиенти и да договоря справедливо заплащане с новите си. Сега се чувствам спокойна и уверена в тези разговори. Благодаря ти, Плами!!

Анна Новева, Джи Ъп Къмпани ЕООД

„Парите на предприемачите“ е аудиоподкаст на консултантска компания Censondo, в който разговаряме по интересни и актуални теми от пътя на успеха на един бизнес.

Деница Добрева, Собственик, Be Bright Digital

Като собственик на малък бизнес, търсех отговор на въпроси, като как да се справим с проблеми, свързани с представянето на служителите, като закъснение, отсъствие от работа или лошо качество на работа? Как да се справям с конфликти или спорове между служители? Започнахме да работим с Пламена и бързо намерих отговорите на тези въпроси. Вече знам какво мотивира служителите ми и започнахме да градим сплотен екип. Освен това, тя ни помогна с намирането на нови хора, цялата задължителна документация, която касае служителите на компанията. Сега спокойно продължаваме да се развиваме.

Александър Киречев, Аcoustic Force

Форма за записване

Форма за записване