fbpx

Правилното администриране на служителите е важно за всяка компания, но се пренебрегва от много собственици на бизнес. 

Ако подцените HR бумащината, като свалите готови бланки от интернет, полазвате бланки на договори и длъжностни характеристики от счетоводната програма или пък си кажете на мен тези неща не са ми важни, рискувате да:

  • имате проблем с институциите
  • да сте в неизгодна позиция, когато имате проблеми със служителите

Само за няколко дни работа не можете да си наемете HR, но е добре да потърсите помощ от професионалист! Решението е услугата:

Админ съпорт

Каква е добавената стойност на услугата "Админ съпорт" предоставена от Your People Solution?

Намалявате следните рискове:

когато дойде на посещение инспекция по труда да намери сериозни пропуски;

когато се скарате с някой служител, той да злоупотребява, а вие да нямате полезен ход;

да пропуснете някой срок, за които трябва да внимавате;

За кого е подходяща тази услуга?

Компании до 50 човека, които нямат HR

и искат да намалят правните рискове свързани с персонала

Какво включва услугата?

  1. Одит на документите свързани с персонала
  2. Одит на трудовите досиета
  3. Предложение за добре издържани бланки на документи съобразени с естеството на вашият бизнес и изискванията на българското законодателство.

Заявете безплатна опознавателна среща. На нея ще разберем дали това е подходящата за вас услуга или мога да бъда полезна по друг начин.

Колко струва?

Защо да ми се доверите?

През последните над 15 години съм работила в различни големи компании и съм влизала в различни HR роли. Направила съм над 15 000 интервюта, наела съм над 3 000 човека, създала съм над 200 екипа и имам над 400 коучинг часа. След като години наред се борех непрекъснатo с привличането на още и още кандидати, а те не бяха достатъчно ангажирани и непрекъснато напускаха въпреки програмите ни за мотивиране и задържане, реших да се включа в коучинг обучение, което ми даде нови идеи и подходи в работата с хората и техните мениджъри. Започнах да виждам трансформацията още през първите месеци.  Вече години наред помагам на хората да привличат в екипа си хора като тях, ангажирани и мотивирани с техните компании, търсещи развитие и създаващи ефективна организация на работа, благодарение на всичко научено до сега и създадох лесни стъпки, които всички заедно да ползваме в практиката си. Сега е най-подходящият момент, за да се увериш, че това работи и за теб.

Форма за записване

Форма за записване