fbpx

Знаете ли, че:

Ако сте предприемач, знаете, че рисковете са неизбежна част от пътя към успеха в бизнеса. Да бъдеш работодател е свързано с различни рискове както юридически, така и оперативни. Ето някои класификации:

Независимо дали вече сте работодател, или тепърва ви предстои да влезете в тази роля, работилницата ще ви помогне да намалите рисковете, свързани с това начинание и да се представяте по-добре.

Ще си говорим за:

Кога и къде?

Записване

Безплатно
  • Записването е задължително, за да получите линк за достъп

Защо да ми се доверите?

През последните над 15 години съм работила в различни големи компании и съм влизала в различни HR роли. Направила съм над 15 000 интервюта, наела съм над 3 000 човека, създала съм над 200 екипа и имам над 400 коучинг часа. След като години наред се борех непрекъснатo с привличането на още и още кандидати, а те не бяха достатъчно ангажирани и непрекъснато напускаха, въпреки програмите ни за мотивиране и задържане, реших да се включа в коучинг обучение, което ми даде нови идеи и подходи в работата с хората и техните мениджъри. Започнах да виждам трансформацията още през първите месеци.  Вече години наред помагам на хората да привличат в екипа си хора като тях, ангажирани и мотивирани с техните компании, търсещи развитие и създаващи ефективна организация на работа. Благодарение на всичко, научено до сега, създадох лесни стъпки, които всички заедно да ползваме в практиката си. Сега е най-подходящият момент, за да се увериш, че това работи и за теб.

Форма за записване

Форма за записване