fbpx

Ако отговорихте с "Да" поне на един от въпросите, то предложението, което имаме за вас, може да ви послужи за бъдещото развитие на бизнеса ви.

В рамките на два дни сме подговили програма, с която ще ви въведем стъпка по стъпка през процеса на привличане и наемане на хора за екипа ви. (Ще има следващи работилници, на които ще си говорим за въвеждане мотивация, управление на представянето – така, че следете информацията която публикуваме.)

В работилницата, организирана от Your People Solution ще си говорим за следните теми:

📅 Програма:

събота, 20-ти януари
⌚ 10:00-12:00
⌚ 14:00-16:00

неделя, 21-ви януари
⌚ 10:00-12:00
⌚ 14:00-16:00

🛑Не очаквайте да бъде лекция!

Ще прекарваме първата част от всяка сесия, давайки ви точно това, което трябва да знаете, за да започнем изпълнението на нашите цели заедно.

След лекционната част ще отделим време заедно по време на разговора, за да поработим действително върху нещата, за които сме говорили.

Бъдете подготвени да пишете.

Така преодоляваме отлагането и гарантираме, че наистина вършим това, за което сме се събрали.

Записване

294
лв
  • Плащане с карта или по банкова сметка

Защо да ми се доверите?

През последните над 15 години съм работила в различни големи компании и съм влизала в различни HR роли. Направила съм над 15 000 интервюта, наела съм над 3 000 човека, създала съм над 200 екипа и имам над 400 коучинг часа. След като години наред се борех непрекъснатo с привличането на още и още кандидати, а те не бяха достатъчно ангажирани и непрекъснато напускаха въпреки програмите ни за мотивиране и задържане, реших да се включа в коучинг обучение, което ми даде нови идеи и подходи в работата с хората и техните мениджъри. Започнах да виждам трансформацията още през първите месеци.  Вече години наред помагам на хората да привличат в екипа си хора като тях, ангажирани и мотивирани с техните компании, търсещи развитие и създаващи ефективна организация на работа, благодарение на всичко научено до сега и създадох лесни стъпки, които всички заедно да ползваме в практиката си. Сега е най-подходящият момент, за да се увериш, че това работи и за теб.

Форма за записване

Форма за записване