fbpx

Ако сте собственик на малък бизнес или мениджър на малък екип, сигурно се изправяте пред някой от следните предизвикателства:

Търсите начин за излизане от омагьосания кръг - наемане, обучение, напускане и пак отначало?

Има система за ефективно въвеждане

В работилницата ще си говорим за следните теми:

📅 Програма:

 

събота, 17-ти февруари
⌚ 10:00-12:00
⌚ 14:00-16:00

 

неделя, 18-ти февруари
⌚ 10:00-12:00
⌚ 14:00-16:00

🛑Не очаквайте да бъде лекция!

 

Ще прекарваме първата част от всяка сесия, давайки ви точно това, което трябва да знаете, за да започнем изпълнението на целите, които заедно сме си поставили.

След лекционната част ще отделим време, за да поработим заедно върху нещата, за които сме говорили.

Бъдете подготвени да пишете.

Така преодоляваме отлагането и гарантираме, че наистина вършим това, за което сме се събрали.

Ще си тръгнете от работилницата със:

Записване

294 лв
  • Запиши се

Защо да ми се доверите?

През последните над 15 години съм работила в различни големи компании и съм влизала в различни HR роли. Направила съм над 15 000 интервюта, наела съм над 3 000 човека, създала съм над 200 екипа и имам над 400 коучинг часа. След като години наред се борех непрекъснатo с привличането на още и още кандидати, а те не бяха достатъчно ангажирани и непрекъснато напускаха въпреки програмите ни за мотивиране и задържане, реших да се включа в коучинг обучение, което ми даде нови идеи и подходи в работата с хората и техните мениджъри. Започнах да виждам трансформацията още през първите месеци.  Вече години наред помагам на хората да привличат в екипа си хора като тях, ангажирани и мотивирани с техните компании, търсещи развитие и създаващи ефективна организация на работа, благодарение на всичко научено до сега и създадох лесни стъпки, които всички заедно да ползваме в практиката си. Сега е най-подходящият момент, за да се увериш, че това работи и за теб.

Форма за записване

Форма за записване