fbpx

Задавате ли си въпроси като...

– Къде да намеря кандидати сега? Уж търсели работа, няма желаещи?

– Защо пак ми отказаха офертата?

– Какво не им харесва в моята обява? Защо не кандидатстват?

– Защо не попадам на правилните кандидати?

УМОРЕН СЪМ ВСИЧКИ ИНТЕРВЮТА  БЕЗ РЕЗУЛТАТ!

Ние искаме да разберете – това НЕ Е вашата реалност.

Ние сме тук за да помогнем с опита си в:

Подобри своите умения в подбора

Вземи от нашият опит!

Пламена Гетова, HR стратег и коуч

Пламена е HR професионалист с повече от 15 години опит в областта на човешките ресурси. Основна част от опита си придобива в BPO и IT сектора. Ценна част от опита й е свързан с подбор, развитие и задържане на хора в бързо развиващите се организации, за които е работила.

Преминала е коучинг обучение на Erickson coaching international и акредитирана от Международната коуч федерация (ICF) като ACC (Associate Certified Coach) и придобила квалификация NLP Master.

Използва коучинг техники на ориентиран към резултата метод за мотивация и вдъхновение на хора, развиване на нови умения, създаване на екипна култура с висока производителност.

Цветелин Николов, Мениджър Бизнес Развитие

Цветелин е с над 6 години опит в продажби и бизнес развитието на софтуерни продукти и компании, сред които е и стартъп компанията Pleggi, на която е съосновател.

В последните 3 години той активно работи както с HR професионалисти от най-големите компании в България, така и със студенти и ученици (GenZ) от 5+ университета в страната и няколко училища, помагайки им да се ориентират кариерно и да открият своите най-силни страни, за да постигнат успех в съвременния професионален свят.

Цветелин се стреми с продуктите и проактивната си дейност да създава мост между бизнеса и талантите!

Емануел Тонев, Маркетинг специалист

Емануел е висококвалифициран специалист по дигитален маркетинг с около 3 години опит в бранша. Има богат опит в разработването и прилагането на цялостни планове за дигитален маркетинг, които обхващат различни канали.

Активно се занимава с копирайтинг и създаване на съдържание, с което успешно ангажира хората в своята LinkedIn мрежа. Отличия, с които се гордее са: „Лауреат в дигиталния маркетинг“ към Икономически университет – Варна, „Студент на годината“ към Община Варна в категория „Обществени и комуникационни науки“ за 2020 и 2022 година, както и много други.