fbpx

Най-честите предизвикателства, пред които се изправят собствениците на бизнес и мениджърите на екипи са някои от следните:

Търсите ли начин да промените тези неща?

В работилницата, организирана от Your People Solution ще си говорим именно за това как да ангажирате служителите си, за да постигат 10 пъти по-добри резултати.

Ще засегнем някой от следните теми:

📅 Програма:

събота, 13-ти април
⌚ 10:00-12:00
⌚ 14:00-16:00

неделя, 14-ти април
⌚ 10:00-12:00
⌚ 14:00-16:00

🛑Не очаквайте да бъде лекция!

Първата част от всеки семинар ще ви даде точно това, което трябва да знаете, за да започнем изпълнението на целите ни. 
 
След презентационната част ще отделим време за разговор, за да поработим действително върху нещата, за които сме говорили.
Бъдете подготвени да пишете. Така преодоляваме отлагането и гарантираме, че наистина вършим това, за което сме се събрали.

След края на работилницата ще имате готови:

Записване

294лв
  • Запиши се

Защо да ми се доверите?

През последните над 15 години съм работила в различни големи компании и съм влизала в различни HR роли. Направила съм над 15 000 интервюта, наела съм над 3 000 човека, създала съм над 200 екипа и имам над 400 коучинг часа. След като години наред се борех непрекъснатo с привличането на още и още кандидати, а те не бяха достатъчно ангажирани и непрекъснато напускаха въпреки програмите ни за мотивиране и задържане, реших да се включа в коучинг обучение, което ми даде нови идеи и подходи в работата с хората и техните мениджъри. Започнах да виждам трансформацията още през първите месеци.  Вече години наред помагам на хората да привличат в екипа си хора като тях, ангажирани и мотивирани с техните компании, търсещи развитие и създаващи ефективна организация на работа, благодарение на всичко научено до сега и създадох лесни стъпки, които всички заедно да ползваме в практиката си. Сега е най-подходящият момент, за да се увериш, че това работи и за теб.

Форма за записване

Форма за записване