fbpx

Думи на благодарност

от нашите клиенти

Те вече ни се довериха

Като голяма компания и ние се сблъскваме с трудности, свързани с мотивирането и задържането на служителите. Пламена ми беше препоръчана като страхотен професионалист и се радвам, че имах възможността лично да се уверя в това. Методът и на обучение е интерактивен, съвременен и много полезен. Караше ни да мислим във всеки един момент от нашите срещи, да взимаме решения и отговорности, даде ни ключови насоки и сподели методи, които ние да използваме в управлявението на екипите си. Информацията, която ни поднесе беше безценна, базирана и на нейния дългогодишен опит, и със сигурност ще я използваме оттук нататък в работния ни процес. Благодарности от целия ни екип!

Камелия Панева, HR мениджър, Codix

Със съдружника ми имахме много работа 2 години след като стартирахме самостоятелната си практика. Попаднах на програмата на Your People Solution и започнах да следвам стъпките точно както са описани. Сега имаме 2ма стажанти, проектите ни са с по-високо качество и мога да помагам на още повече клиенти. Всичко се издава в уговорените срокове и напрежението доста намаля. Времето, което сега ми се освободи, посвещавам на семейството си.

 инж. Найден Червенков, Картограф ООД

Имах проблем с договаряне на цената за услугите ми. Всеки път, когато говорех за пари се чувствах нервна и притеснена. След 3 индивидуални срещи с Пламена Гетова, реших този проблем. Това ми помогна да предоговоря заплащането си с досегашните ми клиенти и да договоря справедливо заплащане с новите си. Сега се чувствам спокойна и уверена в тези разговори. Благодаря ти, Плами!!

Анна Новева, Джи Ъп Къмпани ЕООД

Трите неща, поради които избрах да работя с Your People Solution по теми свързани с екипа ми са:

1. Пламена Гетова обяснява добре и буди доверие с последователността си и професионалните си съвети.

2. Прави обучения, които ми помагат сама да управлявам процесите и ми дават директни примери от практиката.

3.Цялата помощ е насочена към казуси при работа в малки екипи, а тези казуси всъщност са най-трудните за решаване при управлението, на който и да е бизнес.

Ивелина Иванова, Управител, JS Medical Bulgaria

Your People Solution са мои клиенти и имах възможност да съм от първите компании, които имах достъп до програмата за малък бизнес. Бях скептична, но реших да се възползвам и да следвам стъпките. Имах проблем с делегирането. Исках за мен да работят хора, които са ми препоръчани и ми беше трудно да наема напълно непознат човек. След като преминах през програмата и благодарение на личните ми сесии с Пламена, към екипа ми се присъедини нов колега с точните умения и нагласа към работата. Сега привличаме добре платени клиенти и работата се превърна от предизвикателство в удоволствие. Имам време и енергия, които влагам в нови бизнеси и разширявам дейността си.

Деница Добрева, Собственик, Be Bright Digital

Като собственик на малък бизнес, търсех отговор на въпроси, като как да се справим с проблеми, свързани с представянето на служителите, като закъснение, отсъствие от работа или лошо качество на работа? Как да се справям с конфликти или спорове между служители? Започнахме да работим с Пламена и бързо намерих отговорите на тези въпроси. Вече знам какво мотивира служителите ми и започнахме да градим сплотен екип. Освен това, тя ни помогна с намирането на нови хора, цялата задължителна документация, която касае служителите на компанията. Сега спокойно продължаваме да се развиваме.

Александър Киречев, Аcoustic Force

Форма за записване

Форма за записване