fbpx

Запознайте се с

вашият HR Екип

Ние сме идеалният HR екип за малки и средни компании в сферата на услугите.

Добре дошли в You People Solution!

Нашето решение за Вашите хора!

Ние сме HR специалисти с повече от 30 години опит взети заедно. Влизали сме в различни HR роли като експерти по подбор и администриране на персонал, бизнес партньори на лидери в различни бизнес области и сме менажирали процесите в малки start-up и IT компании.  Разрешавали сме разнообразни ситуации в които сме попадали – изграждали сме работодателски марки, правили сме програми за привличане и задържане на таланти, променяли сме фирмена култура, справяли сме се с проблеми, свързани с представянето на служителите, като закъснение, отсъствие от работа или лошо качество на работа. 

Сега искаме да споделим всичкия този опит с ВАС – СОБСТВЕНИЦИТЕ НА МАЛКИ И СРЕДНИ БИЗНЕСИ.

Пламена Гетова, HR стратег и коуч

Пламена е HR професионалист с повече от 15 години опит в областта на човешките ресурси. Основна част от опита си придобива в BPO и IT сектора. Ценна част от опита й е свързан с развитие и задържане на хора в бързо развиващите се организации, за които е работила.

Преминала е коучинг обучение на Erickson coaching international и акредитирана от Международната коуч федерация (ICF) като ACC (Associate Certified Coach) и придобила квалификация NLP Master.

Използва коучинг техники на ориентиран към резултата метод за мотивация и вдъхновение на хора, развиване на нови умения, създаване на екипна култура с висока производителност.

Магистър по Управление на Човешки ресурси в УНСС.

 

 

Виолина Стоева, HR пpофесионалист

Виолина е опитен професионалист, предлагащ над 15 години кариера в областта на човешките ресурси, отличаващ се с превъзходно представяне и доказани резултати.

Притежава обширен опит в областта на човешките ресурси, включително в набирането и задържането на служители, развитието на персонала, посредничеството, разрешаването на конфликти, управлението на ЧР отчети, разработването на политики за човешки ресурси, внедряване на ЧР системи и спазването на локалното законодателство.

Има доказан успех в преговорите на печеливши ситуации, разработване на програми за изграждане на екип и писане на ръководства за персонала, корпоративни политики, длъжностни характеристики и доклади за управление.

Сертификати

Какво ни питат най-често:

Ние можем да сме ви полезни в няколко направления:

  1. Осигуряваме законово съответствие на всички документи и политики свързани с вашите служители.
  2. Помагаме ви да изградите работодателска марка, която да привлича правилните за вас служители, като заделите минимален бюджет за това.
  3. Помагаме ви да направите най-доброто планиране на хората в организацията, така че да постигнете бизнес целите си.
  4. Помагаме ви да направите въвеждаща програма за новите ви служители, защото знаем че първото впечатление в важно и обикновено през първите месец, два новият служител решава дали иска да се ангажира дългосрочно с вашата компания.
  5.  Говорим за мотивация и стимулираме креативността на екипа
  6. Помагаме ви да разрешите проблемни ситуации с ваши служители по най-добрият начин.
  7. Ако имате проблем в бизнеса и се налага да освобождавате хора, ние ще ви консултираме кой е най-добрият начин за вас.

Свържете се с нас през контактите публикувани на сайта. Има бутони които водят до моя календар където да запазите среща или контактна форма. Във футъра ще намерите телефон, имейл или viber и whatsapp.

За нас ще бъде удоволствие да обсъдим най-евтиното решение за вашият казус.

Зависи от ангажимента, който поемаме към вас. 

Ето и най-често използваните варианти:

  • Определяме времето и усилията по проекта, който имате и даваме цена според усилията
  • Ако е по дългосрочен ангажимент, смятаме за колко време на месец имате нужда да сме на ваше разположение и изготвяме договор за месечен абонамент.

Работим с малки компании, които имат между 20 и 50 служители. Обикновено нашите клиенти са в сферата на услугите и нямат HR, които да се грижи за тях.

Това не означава обаче, че ако имате по малко от 20 служители, ще ви изоставим и няма да ви подадем ръка. 

Публикуваме ги на първата страница на сайта. Ще поискаме препоръка и от вас, когато ни станете клиенти.

Не, нямаме компетенцията да изготвяме payroll, но можем да ви препоръчаме наши партньори, за които имаме изключителна обратна връзка.

Ние не сме агенция за подбор на персонал. Това с което ви подпомагаме е да направим стратегия къде да търсите кандидати и да ви помогнем с изготвянето на обявите.

Колкото до оценката на кандидатите – правим обучение за всички ваши мениджъри, за да провеждат успешни интервюта.

Познаваме законодателството добре и знаем къде може да имате проблем. Ние можем единствено да ви посъветваме как да спазите закона, но вие гарантирате че е направено. Ние можем да ви подкрепим с различни бланки разработени от нас, но дали ще ги използвате зависи само от вас.

За нас е изключително важно да спазваме пълна конфиденциалност относно бизнесът на нашите клиенти. 

Обикновено подписваме споразумение за конфиденциалност, но приемаме за наш дълг да пазим тайната на нашите клиенти.

Форма за записване

Форма за записване