fbpx

Нашите знания са на ваше разположение тук

УПРАВЛЕНИЕ НА ЕKИПНАТА ЕФЕКТИВНОСТ

цена 14.99 лв безплатно

Като собственици на малък бизнес имаме нужда нашият екип да работи като добре смазана машина. Ролята на истинския HR е да ви подкрепи в това начинание. 

Значението на работните екипи нараства, тъй като работата се увеличава, организационните структури стават по-сложни. В днешната корпоративна среда изглежда, че екипът, а не отделният човек, държи ключа към бизнес успеха.

Ние от Your People Solution написахме тази книга като подарък за вас. Искаме тя да ви помогне с лесни техники, които да използвате в ежедневието си, за да подобрите ефективността на екипа, който управлявате.

Какво пропускаме когато наемаме първите служители

Като собственици на малък бизнес се стремим да създадем среда, в която нашият екип може и иска да работи по най-добрия начин. Ролята на истинския HR е да ви подкрепи в това начинание. Но преди да стигнем до там, трябва да поставим административни основи.

Неуспешното администриране на човешките ресурси може да има негативни последици за организацията, включително правни рискове.

Ние от Your People Solution написахме тази книга като подарък за вас. Искаме тя да ви помогне да поставите основите на администрирането на персонал, като ви дадем основни насоки за какво да внимавате и кога да потърсите помощ от професионалист.

Често изисквани документи от Инспекция по труда

Всеки собственик на малък бизнес трябва да внимава с институциите. Един от проверяващите органи в България е Инспекция по труда.

Никой не иска изненади!

Липсата на важни документи може да има негативни последици за организацията, под формата на наказания, глоби или предписания.

Ние от Your People Solution направихме брошура като подарък за вас. Искаме тя да ви помогне да установите до къде сте с администрирането на персонал и да дадем възможност да се подготвите за среща с институциите.

Форма за записване

Форма за записване