fbpx

Предстоящи събития

Рисковете да бъдеш работодател​

На 11-те юни отново ще можем да говорим по темата. Този път ще можем и да се видим на живо.​

Дни
Часа
Мин

Рисковете да бъдеш работодател

На 11-те юни отново ще можем да говорим по темата. Този път ще можем и да се видим на живо.

Дни
Часа
Мин

Минали събития

Рисковете да бъдеш работодател

Включилите се в работилницата, организирана от Your People Solution на 15 май вече имат своята стратегия за управление на рисковете за тях като работодател.

Weekend Workshop#3:
Как да ангажирам служителите си, за да постигат 10 пъти по-добри резултати

Участниците в работилницата на Your People Solution вече ангажират служителите си, за да постигат 10 пъти по-добри резултати.

Овладей 2 прости техники за ангажиране на служителите си
Включилите се в работилницата, организирана от Your People Solution през март, овладяха 2 техники за ангажиране на служителите им. Разбраха защо хората им мрънкат и не постигат резултати.

Weekend Workshop#2: Стратегия за обучение и въвеждане на хората в екипа ви

На 17-18 февруари 2024 подкрепих собственици на бизнес в процеса за даване на обратна връзка и изграждане на умения правилно да я формулират, за да постигнат целите си.
Ето какво споделиха:

Weekend Workshop #1: Наеми хората за твоя екип

На 20-21 януари 2024 подкрепих собственици на бизнес в създаването на екип, за да се справят с предизвикателството да привлекат и оценят правилните хора.
Ето какво споделиха:

Работилница - Подготовка за интервю

На 10.01.2024 се състоя втората от поредица работилници, за хора, които искат да сменят работата си и отделиха час и половина с мен, за да се подготвят за интервюто с бъдещия си работодател

Работилница - Баланс работа/личен живот

Ако искате да постигнете баланс в живота си (между работата и личния си живот, например) и сте готови да отделите час и половина с мен на 09 януари 2024, за да започнете да вземате съзнателни решения, които ви доближават до целта - запишете се чрез формата.

Работилница - Подготовка за интервю

На 29.11.2023 се състоя първата от поредица работилници, за хора, които искат да сменят работата си и отделиха час и половина с мен, за да се подготвят за интервюто с бъдещия си работодател

Как да привлечем хората да работят за нас?

Познавате ли хора, които са изключително харизматични и имате чувството, че всичко им се получава по-лесно? Тези хорa вдъхновяват! Те лесно печелят доверието на другите и събират последователи. Е, аз съм от тях. Какво ми помага? на 21.01.2023 ви разкрих тайната по време на семинара.

Форма за записване

Форма за записване