fbpx

Предстоящи събития

Weekend Workshop #1: Наеми хората за твоя екип

Имате ли нужда от подкрепа в управлението човешките ресурси, за да се справите с предизвикателството по наемането, задържането и управлението на хората си? Запазете датите 20-21 януари 2024 в календара си и се запишете чрез формата по долу.

Дни
Часа
Мин

Weekend Workshop #2: Стратегия за обучение и въвеждане на хората в екипа ви​

Ако сте собственици на малки бизнеси сигурно се изправяте пред някой от следните предизвикателства: Липсва ви формален процес за въвеждане и обучение на новодошли служители, което се отразява на ефективността на работата. Заети сте със множество задачи и се затруднявате във въвеждането и обучението на новите служители. Запазете датите 17-18 февруари 2024 в календара си и се запишете чрез формата по долу.

Дни
Часа
Мин

Овладей 2 прости техники за ангажиране на служителите си

Запазете датата 21 март в календара си. Следете за подробности в следващите дни.

Weekend Workshop#3:
Как да ангажирам служителите си, за да постигат 10 пъти по-добри резултати

Запазете датите 13-14 април в календара си. Следете за подробности в следващите дени.

Дни
Часа
Мин
Дни
Часа
Мин

Минали събития

Weekend Workshop#2: Стратегия за обучение и въвеждане на хората в екипа ви

На 17-18 февруари 2024 подкрепих собственици на бизнес в процеса за даване на обратна връзка и изграждане на умения правилно да я формулират, за да постигнат целите си.
Ето какво споделиха:

Weekend Workshop #1: Наеми хората за твоя екип

На 20-21 януари 2024 подкрепих собственици на бизнес в създаването на екип, за да се справят с предизвикателството да привлекат и оценят правилните хора.
Ето какво споделиха:

Работилница - Подготовка за интервю

На 10.01.2024 се състоя втората от поредица работилници, за хора, които искат да сменят работата си и отделиха час и половина с мен, за да се подготвят за интервюто с бъдещия си работодател

Работилница - Баланс работа/личен живот

Ако искате да постигнете баланс в живота си (между работата и личния си живот, например) и сте готови да отделите час и половина с мен на 09 януари 2024, за да започнете да вземате съзнателни решения, които ви доближават до целта - запишете се чрез формата.

Работилница - Подготовка за интервю

На 29.11.2023 се състоя първата от поредица работилници, за хора, които искат да сменят работата си и отделиха час и половина с мен, за да се подготвят за интервюто с бъдещия си работодател

Как да привлечем хората да работят за нас?

Познавате ли хора, които са изключително харизматични и имате чувството, че всичко им се получава по-лесно? Тези хорa вдъхновяват! Те лесно печелят доверието на другите и събират последователи. Е, аз съм от тях. Какво ми помага? на 21.01.2023 ви разкрих тайната по време на семинара.

Форма за записване